NOVINKY / PRESS

Aktuálne 2005
Archív 2004

Videokonferenčný Workshop 2005.



Bratislava (11 apríla 2005 ) - WRX Slovakia, autorizvaný distributér produktov a služieb spoločnosti RADVISION so spoločnosťou Microsoft Slovakia organizuje už druhý ročník videokonferenčného workshopu.

Workshop 2005 sa tentoraz uskutoční v priestoropch spoločnosti Microsoft Slovakia, Westend Court - Dúbravská cesta 4, Bratislava dňa 26.04.2005 od 9.00 hod.


Videokonferenčná komunikácia sa onedlho stane súčasťou nášho každodenného života, našej každodennej komunikácie s obchodnými partnermi, priateľmi ... . Dnes už môžte "video-telefonovať" nie len zo sálových zariadení, ale aj pohodlne z Vášho PC (desktopu) a čoskoro z mobilného telefónu (3G siete). Workshop 2005 má za úlohu predstaviť koncovým zákazníkom Microsoft Slovakia a WRX Slovakia Multi-Point videokonferenčnú komunikáciu pomocou software (IMfirst) a hardware (Invision) spoločnosti RADVISION v spolupráci s operačným systémom Microsoft Windows® - aplikácia Windows Messenger® vrátane vzájomnej modifikácie dokumentov Microsoft Office. Okrem predstavenia a predvedenia riešenia si účastníci workshopu vyskúšajú Desktop Multi-point videokonferenciu a dozvedia sa o možnosti prepojenia RADVISION zariadení s 3G sietami pre uskutočnenie 3G video telefónie.


Počas prvého a druhého týždňa mesiaca apríl 2005 boli rozoslané pozvánky. Ak ste pozvánku neobdržali a máte záujem sa zúčastniť, registrujte sa prosím na www.registracia.sk/videokonferencia. Registrácia ako aj účasť je bezplatná. Počet účastníkov je však obmedzený. Registrovať sa je možné do 21.04.2005.

Program. Začiatok Workshopu 2005 - registrácia - je od 8.30 hod. Od 9.00 hod:
• predstavenie WRX Slovakia,
• predstavenie Microsoft Live Communication Server (Microsoft Slovakia),
• predstavenie spoločnosti a produktov RADVISION (RADVISION Europe)

Po prestávke bude nasledovať živé predvedenie a otestovanie - vyskúšanie videokonferencie. Predpokladaný záver Workshop 2005 je naplánovaný na 13.00 hod.




O spoločnosti RADVISION
RADVISION (Nasdaq: RVSN) is the industry’s leading provider of high quality, scalable and easy-to-use products and technologies for videoconferencing, video telephony, and the development of converged voice, video and data over IP and 3G networks. For more information please visit our website at www.radvision.com.



O spoločnosti Microsoft Slovakia
Slovenská poboãka spoloãnosti Microsoft Corporation, ktorá sa zaoberá v˘robou a predajom softvéru a hardvéru, vznikla v roku 1995. Pohybuje sa v prvej desiatke najúspe‰nej‰ích poboãiek Microsoft v Európe, Afrike a na Blízkom v˘chode. Informácie o spoločnosti Microsoft Slovakia sa nachádzajú na stránke www.microsoft.com/slovakia, informácie o Microsoft Corporation sú dostupné na adrese www.microsoft.com.



O spoločnosti WRX Slovakia.
WRX Slovakia (www.wrx.sk , info@wrx.sk) je slovenská spoločnosť zaoberajúca sa predajom rádiových a dátových produktov ako distributér a / alebo partner viacerých renomovaných spoločností (Iridium Satellite, Globalstar, Thuraya, Inmarsat, Motorola, Tait Electronics, VTEL, Radvision ). Značka WRX® pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990.