NOVINKY / PRESS

Aktuálne 2005
Archív 2004

WRX Slovakia uskutočnila Videokonferenčný Workshop 2004



Bratislava (18. október 2004 ) - WRX Slovakia, ako jediný autorizovaný predajca Multi-Point videokonferenčných sieťových zariadení izraelskej spoločnosti RADVISION na území SR, uskutočnila dňa 14. októbra 2004 v Hoteli Fórum Bratislava Videokonferenčný Workshop 2004.


Na Workshop-e boli prezentované produkty spoločnosti RADVISION a aplikácie spoločnosti Microsoft. Workshop bol hlavne zameraný na predvedenie reálnej videokonferenčnej komunikácie medzi viacerými účastníkmi pomocou sieťových produktov RADVISION (modelová rada INVISION) v kombinácií s aplikáciami Microsoft Live Communication Server a Windows Messenger, ktoré boli predstavené pod jednotným označením IMfirst. Reálnu Multi-Point videokonferenčnú komunikáciu si v praxi vyskúšali klienti WRX Slovakia a Microsoft Slovakia.


Produkty a aplikácie boli prezentované priamo zástupcami RADVISION a Microsoft Slovakia. WRX Slovakia uvažuje v budúcnosti uskutočniť obdobný workshop nie len na videokonferenčné produkty, ale aj na satelitné produkty a aplikácie.





O spoločnosti WRX Slovakia.
WRX Slovakia ( www.wrx.sk , info@wrx.sk ) je slovenská spoločnosť zaoberajúca sa predajom rádiových a dátových produktov ako distributér a / alebo partner viacerých renomovaných spoločností (Iridium Satellite, Globalstar, Thuraya, Inmarsat, Motorola, Tait Electronics, VTEL, Radvision ). Značka WRX® pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990.