NOVINKY / PRESS

Aktuálne 2005
Archív 2004

Nový satelitný telefón SS9505-A pre sieť Iridium / ukončenie výroby pôvodného modelu 9505, možné komplikácie pri dodávaní.



Nový satelitný telefón SS9505-A pre sieť Iridium.

Bratislava (19. august 2004 ) - WRX Slovakia oznamuje:

Spoločnosť Iridium Satellite LLC informovala o výrobe nového satelitného telefónu. Súčasný satelitný telefón 9505 bude nahradený novým modelom SS9505-A (obrázok je zatiaľ nedostupný). Nový model by mal byť uvedený na trh až v mesiaci december 2004 a bude mať čiastočne pozmenené funkcie ako "pôvodný model", pričom design sa radikálne nezmení.

Zmeny sa však dotknú hlavne InfraRed portu, ktorý bude nahradený konektorom pre napájanie elektrickej energie, dátový konektor viac nebude slúžiť pre nabíjanie telefónu, kapacita batérie sa zvýši, pričom veľkosť batérie sa zmenší, konektor AC/DC nabíjačky prejde celkovou zmenou a nakoniec zmenou prejde aj dátový RS232 adaptér.

Zmenou prejde aj samotný obsah balenia. Nové balenie bude okrem nového modelu SS9505-A obsahovať:

• Li-Ion batériu,
• AC cestovnú nabíjačku, vrátane medzinárodných koncoviek,
• medzinárodnú užívateľskú príručku
• bezpečnostnú šnúrku na ruku


Ukončenie výroby pôvodného modelu 9505, možné komplikácie pri dodávaní.

Z dôvodu ukončenia výroby pôvodného modelu 9505 a obmedzeného množstva skladových zásob ako aj na základe skutočnosti, že nový model SS9505-A bude dostupný až počas mesiaca december 2004 môže nastať nedostupnosť pôvodného modelu 9505 na svetovom trhu. Z tohto dôvodu je možné zakúpiť len limitovaný počet telefónov pre jednotlivých odberateľov - zákazníkov. Zároveň boli zrušené akcie a zľavy. Cena pôvodného telefónu nie je garantovaná a bude stanovená od prípadu k prípadu, pričom nie je vylúčené zvýšenie samotnej ceny 9505.

WRX Slovakia dňom 18.08.2004 pozastavila predaj 9505 (aj limitovanej série 9505-LE) cez svoju internetovú predajňu a cenu pôvodného modelu 9505 bude oznamovať od prípadu k prípadu.





O spoločnosti WRX Slovakia.
WRX Slovakia ( www.wrx.sk , info@wrx.sk ) je slovenská spoločnosť zaoberajúca sa predajom rádiových a dátových produktov ako distributér a / alebo partner viacerých renomovaných spoločností (Iridium Satellite, Globalstar, Thuraya, Inmarsat, Motorola, Tait Electronics, VTEL, Radvision ). Značka WRX® pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990.