NOVINKY / PRESS

Aktuálne 2005
Archív 2004

WRX Slovakia autorizovaný partner RADVISION pre SR



Bratislava (01 december 2004 ) - WRX Slovakia, sa dnešným dňom stáva jediným autorizovaným partnerom spoločnosti RADVISION v Slovenskej republike. Zmluvný vzťah medzi RADVISION a WRX Slovakia sa týka predaja všetkých produktov, služieb a riešení ako aj priameho supportu spoločnosti RADVISION.

Produkty spoločnosti RADVISION sú zamerané na Multi-Point videokonferenčné zariadenia. Súčasný trend jednoznačne smeruje k používaniu počítača a mobilného telefónu ako osobných multimediálnych komunikačných prostriedkov, ktoré spolu dokážu vzájomne komunikovať prostredníctvom rôznych infraštruktúr a sietí. V súčasnosti sú to najmä paketové siete Internet a privátne LAN siete, verejné pevné ISDN / DSL, telekomunikačné siete GSM / UMTS, ale aj satelitné siete.


Partnerstvom so spoločnosťou RADVISION tak rozširujeme produktové portfólio na videokonferenčné zariadenia, čo našej spoločnosti umožní ponúknuť zákazníkovi ucelené vizuálne videokonferenčné riešenie.





O spoločnosti RADVISION.
RADVISION( www.radvision.com ) je izraelská spoločnosť, ktorá je súčasťou konzorcia RAD. Spoločnosť bola založená v roku 1993, orientácia spoločnoti je zameraná na videokonferenčné riešenia a apalikácie.



O spoločnosti WRX Slovakia.
WRX Slovakia ( www.wrx.sk , info@wrx.sk ) je slovenská spoločnosť zaoberajúca sa predajom rádiových a dátových produktov ako distributér a / alebo partner viacerých renomovaných spoločností (Iridium Satellite, Globalstar, Thuraya, Inmarsat, Motorola, Tait Electronics, VTEL, Radvision ). Značka WRX® pôsobí na slovenskom trhu od roku 1990.